Lista de molimentos d'o Xiloca

articlo de lista de Wikimedia
Iste articlo ye en proceso de cambio enta la ortografía oficial de Biquipedia (la Ortografía de l'aragonés de l'Academia Aragonesa d'a Luenga). Puez aduyar a completar este proceso revisando l'articlo, fendo-ie los cambios ortograficos necesarios y sacando dimpués ista plantilla.

Lista de molimentos d'o Xiloca catalogatos como Bien d'Intrés Cultural:

ID Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
7-INM-TER-025-042-001 Ilesia de Sant Per Apóstol de Blancas Blancas
1-INM-TER-025-046-004 Castiello de Buenya Buenya
1-INM-TER-025-047-001 Ilesia de Nuestra Sinyora d'os Ánchels de Burbaguena Burbaguena
1-INM-TER-025-047-009 Castiello de Burbaguena Burbaguena
1-INM-TER-025-033-003 Castiello de Baguena Baguena
7-INM-TER-025-033-002 Torre d'a ilesia de Nuestra Sinyora de l'Asumpción de Baguena Baguena

7-INM-TER-025-050-001 Casa d'os Angulo y os Tejada de Calamocha Calamocha
7-INM-TER-025-050-002 Puent romano de Calamocha Calamocha
1-INM-TER-025-065-004 Torre d'a ilesia de l'Asumpción de Castellón de Tornos Castellón de Tornos
1-INM-TER-025-213-002 Torre d'a ilesia d'a Purificación de Cingla Cingla
1-INM-TER-025-090-005 Torre d'a ilesia de Sant Chaime de Cucalón Cucalón
1-INM-TER-025-050-015 Castiello de Cutanda Cutanda
7-INM-TER-025-101-001 Ilesia de l'Asumpción de Ferreruela de la Uerba Ferreruela de la Uerba
1-INM-TER-025-112-001 Ilesia de Sant Pero de Fuents Claras Fuents Claras
1-INM-TER-025-222-007 Torretón de Santa Helena de Godos Godos
1-INM-TER-025-132-004 Castiello de Lagueruela Lagueruela
1-INM-TER-025-050-050 Castiello d'el Pueyo Lo Pueyo
1-INM-TER-025-050-076 Puent romano de Luco de Xiloca Luco de Xiloca
1-INM-TER-025-138-007 Castiello de Mezquita de Loscos Mezquita de Loscos
1-INM-TER-025-152-005 Castiello de Mont-fort Mont-fort
1-INM-TER-025-153-002 Castiello de Mont-reyal (Teruel) Mont-reyal
7-INM-TER-025-050-004 Ilesia de l'Asumpción de Nuestra Sinyora de Navarret Navarret
7-INM-TER-025-050-004-1_1 Torre Navarret
7-INM-TER-025-050-005 Torre d'a ilesia antiga Olalia
1-INM-TER-025-180-002 Castiello de Peracens Peracens
7-INM-TER-025-207-001 Ilesia de Sant Martín de Sant Martín d'el Río Sant Martín d'el Río
1-INM-TER-025-219-001 Castiello de Tornos Tornos
1-INM-TER-025-220-004 Castiello de los Sisons Torralba de los Sisons
1-INM-TER-025-227-002 Castiello de Torre los Negros Torre los Negros
1-INM-TER-025-222-011 Castiello de Torreciella Torreciella
7-INM-TER-025-050-003 Puent romano de Tramasaguas
(duplicato con l'anterior)
Tramasaguas
1-INM-TER-025-169-002 Castiello de Uellos Negros Uellos Negros

Vinclos externos editar