Lista de plantillas d'a Sociedad Deportiva Huesca

articlo de lista de Wikimedia

Ista ye a lista de plantillas d'a Sociedad Deportiva Huesca por anyadas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre a Sociedad Deportiva Huesca.

Plantilla 2005/06Editar

Num. Posición Chugador
  POR Vera
  POR Pociello
  ESF Negredo
  ESF Velasco
  ESF Moya
  ESF Larrainzar
  ESF Castán
  ESF Azpilikueta
  ESF Leo Bermejo
  MEY Lombán
  MEY Rodríguez
  MEY Bona
  MEY Seral
Num. Posición Chugador
  MEY Pablo Ríos
  MEY Dani Guerrero
  MEY Larios
  MEY Eulate
  MEY Piedrafita
  MEY Besalduch
  MEY Edu Roldán
  DEB Asier Eizaguirre
  DEB Carreño
  DEB Linares
  DEB Quino
  DEB Sestelo

Equipe tecnico

Plantilla 2006/07Editar

Num. Posición Chugador
  POR Rubén Falcón
  POR Larrosa
  ESF Robert
  ESF Carlos Castán
  ESF Borja Sánchez
  ESF Javi Suárez
  ESF Baltasar Rigo
  ESF Diego Rangel
  MEY Sorribas
  MEY Rodri
  MEY Juan José Camacho
Num. Posición Chugador
  MEY Edu Roldán
  MEY Álvaro Valdés
  MEY Nacho Jara
  MEY Tito Jiménez
  MEY Joaquín Ponsa
  MEY Koke Benedí
  MEY Raúl Seral
  DEB Roberto García
  DEB Rudy Manso
  DEB José Luis Blazquez
  DEB David Hernández

Equipe tecnico

Plantilla 2007/08Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Eduardo
2   ESF Robert
3   ESF Ripa
4   ESF Borrego
5   ESF Chechu Dorado
6   ESF Castán
7   MEY Sastre
8   MEY Mikel Rico
9   DEB Roberto
10   DEB Ramón Pereira
11   ESF Rigo
Num. Posición Chugador
12   DEB Neny Bihombele
13   POR Larrosa
14   MEY David Pérez
15   MEY Sorribas
16   MEY Edu Roldán
17   MEY Nacho Lafita
18   MEY Lalo
19   MEY Rodri
20   ESF Corona
21   MEY Tito

Equipe tecnico

Plantilla 2008/09Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Eduardo Navarro
2   ESF Robert
3   MEY Luís Helguera
4   ESF Paco Borrego
5   ESF Chechu Dorado
6   ESF Rigo
7   DEB Ramón
8   ESF Vara
9   DEB Roberto
10   MEY Camacho
11   DEB Jonan García
12   MEY José Vegar
Num. Posición Chugador
13   POR Larrosa
14   ESF Ripa
15   MEY Sorribas
16   MEY Edu Roldán
17   DEB Rubén Castro
19   MEY Rodri
20   ESF Corona
21   ESF Jaume
22   MEY Sastre
23   DEB Jokin Esparza
24   DEB Nico Medina
25   POR Miguel

Equipe tecnico

Plantilla 2009/10Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Miguel
2   ESF Robert
3   MEY Luís Helguera
4   ESF Paco Borrego
5   ESF Chechu Dorado
7   MEY Vicente Pascual
8   ESF Juanma
9   MEY Rubiato
10   MEY Camacho
11   MEY Gallardo
12   MEY José Vegar
13   POR Larrosa
14   MEY Gilvan Gomes
Num. Posición Chugador
15   MEY Sorribas
16   DEB Moisés
17   MEY Victor Pérez
18   MEY Mikel Rico
19   DEB Rodrigo Silva
20   ESF Corona
21   ESF Carlos de la Vega
22   MEY Sastre
24   MEY Iriome
25   ESF Neru
26   DEB Valentino
30   POR Toni Doblas

Plantilla 2010/11Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Cabrero
2   ESF Robert
3   MEY Luís Helguera
4   ESF Alberto Marcos
5   ESF Ochoa
7   ESF Molinero
8   MEY Gallardo
9   DEB Roberto
10   MEY Camacho
11   DEB Galán
12   ESF Marko Lukic
13   POR Larrosa
Num. Posición Chugador
14   MEY Gilvan Gomes
15   MEY Sorribas
16   DEB Valentino
17   MEY Victor Pérez
19   MEY David Bauzá
20   ESF Corona
21   DEB Vega
22   MEY Sastre
23   ESF Jokin
24   MEY Marco Navas
25   POR Andrés
26   ESF Rubén Garcés

Plantilla 2011/12Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Cabrero
2   ESF Rafel
3   MEY Luis Helguera
4   ESF Mario Rosas
5   ESF Clavero
6   ESF Molina
7   MEY Núñez
8   MEY David Vázquez
9   DEB Roberto
10   MEY Camacho
11   MEY Jorge Larena
13   POR Larrosa
Num. Posición Chugador
14   MEY Omar Ramos
15   MEY Sorribas
17   ESF Josetxo
18   DEB Tariq
19   MEY Carlos Lázaro
20   ESF Corona
21   DEB Vega
22   MEY Sastre
23   ESF Llamas
24   MEY Jokin
26   ESF Rubén Garcés

Plantilla 2012/13Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Nacho Zabal
2   ESF Rubén Párraga
3   MEY Luis Helguera
4   MEY Carlos Lázaro
5   ESF Echaide
6   MEY David López
7   MEY Núñez
8   MEY David
9   DEB Borja
10   MEY Camacho
11   MEY Jorge Larena
13   POR Luis García
15   MEY Sorribas
Num. Posición Chugador
16   ESF Sergio Díaz
17   DEB Nacho Novo
18   ESF Carlos Diogo
19   DEB Tariq
20   ESF Álex Pérez
21   DEB Annunziata
22   ESF Rivas
23   ESF Llamas
24   DEB Jokin
26   ESF Rubén Garcés
27   POR Aitzol
31   MEY Juan Carlos
34   MEY Migue

Plantilla 2013/14Editar

Num. Posición Chugador
  POR Marqueta
  POR Rubén
  POR Rubén Pérez
  POR Nacho Zabal
  ESF Atienza
  ESF Rubén Garcés
  ESF Gaspar
  ESF Llamas
  ESF Marcos Mauro
  ESF Scardina
  MEY Aicart
Num. Posición Chugador
  MEY Álex Bernal
  MEY Barber
  MEY Borja Sánchez
  MEY Bruna
  MEY Corrales
  MEY Fito
  MEY Camacho
  MEY Marc Martínez
  DEB Guillem
  DEB Sesma
  DEB Tariq

Plantilla 2014/15Editar

Num. Posición Chugador
  POR Dani Jiménez
  POR Zaparaín
  ESF Antonio
  ESF Aythamy
  ESF Carlos David
  ESF Mallada
  ESF Morillas
  ESF Rojas
  ESF Scardina
  MEY Chus Sosa
  MEY Fran Mérida
Num. Posición Chugador
  MEY Gassama
  MEY Iñigo Ros
  MEY Josan
  MEY José Gaspar
  MEY Juanjo Camacho
  MEY Manuel
  MEY Rausell
  MEY Tyronne
  DEB David Mainz
  DEB Juan Esnaider
  DEB Pallarés

Plantilla 2015/16Editar

Num. Posición Chugador
  POR Whalley
  POR Leo Franco
  POR Zaparaín
  ESF Íñigo López
  ESF Aythamy
  ESF Carlos David
  ESF Mallada
  ESF Morillas
  ESF Óscar Ramírez
  ESF Christian
  MEY Fran Mérida
Num. Posición Chugador
  MEY Íñigo Ros
  MEY José Gaspar
  MEY Juanjo Camacho
  MEY Manuel
  MEY Rausell
  MEY Bambock
  MEY Samu Sáiz
  DEB Tyronne
  DEB David Mainz
  DEB Darwin Machís
  DEB Héctor Figueroa

Plantilla 2016/17Editar

Num. Posición Chugador
  POR Herrera
  POR Queco Piña
  POR Javi Jiménez
  ESF Akapo
  ESF Carlos David
  ESF Íñigo López
  ESF Jair
  ESF Morillas
  ESF Nagore
  ESF César Soriano
  ESF Valentín
Num. Posición Chugador
  MEY Aguilera
  MEY Alexander González
  MEY Bambock
  MEY Ferreiro
  MEY José Gaspar
  MEY Juanjo Camacho
  MEY Samu Sáiz
  DEB Melero
  DEB Borja Lázaro
  DEB Cmiljanić

Plantilla 2017/18Editar

Num. Posición Chugador
1   POR Remiro
3   ESF Jair
4   ESF Carlos David
5   MEY Aguilera
6   MEY Luso
7   MEY Ferreiro
8   DEB Melero
9   DEB Cucho
10   MEY Camacho (capitán)
11   MEY Gallar
12   ESF Rulo
14   ESF Pulido
Num. Posición Chugador
15   ESF Akapo
17   MEY Vadillo
16   DEB Chimy Ávila
18   MEY Kilian
19   MEY Alexander
20   ESF Brežančić
21   ESF Íñigo López
22   MEY Sastre
23   DEB Rescaldani
24   ESF Nagore
25   POR Bardají
30   POR Valera

Equipe tecnico:

A lista encluye nomás a nacionalidat prencipal de cada chugador. Beluns d'os chugadors no europeus tienen doble nacionalidat de bell país d'a Unión Europea:

Plantilla 2018/19Editar

Ta plantilla d'ista temporada se veiga SD Huesca