Abrir menú principal
Louis de Funès
L'actor francés Louis de Funès, en una imachen d'o film Le Gendarme et les Extra-terrestres, en 1978.
L'actor francés Louis de Funès, en una imachen d'o film Le Gendarme et les Extra-terrestres, en 1978.
Información personal
Nombre real Louis Germain David de Funès de Galarza
Calendata naiximiento: 31 de julio de 1914
Puesto naiximiento: Flag of France.svg Courbevoie (Isla de Francia, Francia)
Calendata muerte: 27 de chinero de 1983
Puesto muerte: Flag of France.svg Nantes (Países d'a Loira, Francia)
Ocupación: Actor
Conchuche: Germaine Louise Elodie Carroyer (1936-1942)
Jeanne Augustine Barthélèmy(1943-1984)
Fillos: Daniel Charles Louis
Patrick Charles
Olivier Pierre

Louis Germain David de Funès de Galarza conoixito artisticament como Louis de Funès, naixito de Courbevoie (Isla de Francia) o 31 de chulio de 1914 y muerto en Nantes (Países d'a Loira) o 31 de chinero de 1983, estió un actor de cine y teatro francés, activo en o teatro francés y en o cine francés dende meyatos d'os anyos 1940.

D'entre a suya filmografía, se puet destacar a suya partecipación en as cintas Le Gendarme de Saint-Tropez (1964, Jean Girault), (Fantômas (1964, André Hunebelle, Le Gendarme à New York (1965, Jean Girault), Le Corniaud (1965, Gérard Oury), La Grande Vadrouille (1966, Gérard Oury), Le Grand Restaurant (1966, Jacques Besnard) u L'Aile ou la cuisse (1976, Claude Zidi).

FilmografíaEditar

Anyos 1940Editar

Années 1950Editar

Anyos 1960Editar

Anyos 1970Editar

Anyos 1980Editar

Vinclos externosEditar