Lista d'articlos de cheografía por país

articlo de lista de Wikimedia

Lista d'articlos de cheografía de países existents en l'actualidat.

A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z

AEditar

Afganistán - Albania - Alemanya - Alcheria - Andorra - Angola - Anguilla - Antigua y Barbuda - Antillas Neerlandesas - Arabia Saudí - Archentina - Armenia - Aruba - Australia - Austria - Azerbaichán

BEditar

Bahamas - Bahrein - Bangladesh - Barbados - Belarrusia - Belchica - Belize - Venezuela - Benín - Bermuda - Bután - Bolivia - Bosnia y Herzegovina - Botsuana - Brasil - Brunei - Bulgaria - Burkina Faso - Birmania (actual Myanmar) - Burundi

CEditar

Cabo Verde - Cambocha - Camerún - Canadá - Islas Caimán - Republica Zentroafricana - Chad - Chamaica - Chapón - Chechenia - Cheorchia - Chibraltar - Chile - China - Chordania - Colombia - Comoras - Republica Democratica d'o Congo - Congo - Coreya d'o Norte - Coreya d'o Sud - Costa Rica - Costa de Vori - Croacia - Cuba - Chibuti Chipre - Republica Checa

DEditar

Dinamarca - Dominica - Republica Dominicana

EEditar

Ecuador - Echipto - El Salvador - Emiratos Arabes Unitos - Eritrea - Eslovaquia - Eslovenia - Espanya - Estatos Unitos d'America - Estonia - Etiopia

FEditar

Islas Falkland (Islas Malvinas) - Islas Faroe - Filipinas - Finlandia - Fichi - Francia

GEditar

Gabón - Gambia - Ghana - Grecia - Gronlandia - Granada - Guadalupe - Guam - Guatemala - Guinea - Guinea-Bissau - Guinea Ecuatorial - Guyana Guayana Francesa

HEditar

Haití - Honduras - Hong Kong - Hongría

IEditar

Islandia - India - Indonesia - Irán - Iraq - Irlanda - Israel - Italia

KEditar

Kazaquistán - Kenia - Kiribati - Kirguizistán - Kuwait

LEditar

Laos - Lebano - Letonia - Lesoto - Liberia - Libia - Liechtenstein - Lituania - Luxemburgo

MEditar

Macau - Republica de Macedonia - Madagascar - Malaui - Malaisia - Maldivas - Mali - Malta - Isla de Man - Marruecos - Islas Marshall - Martinica - Mauritania - Mauricio - Mayotte - Mexico - Micronesia - Islas Midway - Moldavia - Mónegue - Mongolia - Montserrat - Mozambique - Myanmar.

NEditar

Namibia - Nauru - Nepal - Nueva Caledonia - Nueva Zelanda - Nicaragua - Nicher - Nicheria - Niue - Norfolk - Noruega

OEditar

Omán

PEditar

Países Baixos - Pakistán - Palau - Palestina - Panamá - Papúa y Nueva Guinea - Paraguai - Perú - Polinesia Francesa - Polonia - Portugal - Puerto Rico

QEditar

Qatar

REditar

Reino Unito - Rumanía - Rusia - Ruanda

SEditar

Sahara Occidental Santa Elena - Saint Kitts y Nevis - Santa Lucía - San San Binzén y Granadinas - Samoa - San Marino - Sant Tomé y Prencipe - Senegal - Serbia y Montenegro - Seychelles - Sarra Liona - Singapur - Islas Salomón - Somalia - Surafrica - Islas Cheorchias y Sandwich d'o Sud - Sri Lanka - Sudán - Surinam - Suazilandia - Suecia - Suiza - Siria

TEditar

Taiwan - Tadyikistán - Tanzania - Tailandia - Togo - Tonga - Timor Oriental - Trinidad y Tobago - Tunicia - Turquía - Turkmenistán - Islas Turcas y Caicos - Tuvalu

UEditar

Uganda - Ucraína - Uruguai - Uzbekistán

VEditar

Vanuatu - Ciudat d'o Vaticano - Vietnam - Islas Virchens

WEditar

Wallis y Futuna

YEditar

Yemen -

ZEditar

Zambia - Zimbabue