Abrir menú principal
Iste articlo ye sobre l'actor canadiense Donald Sutherland; ta atros usos, se veiga Donald Sutherland (desambigación).
Donald Sutherland
L'actor canadiense Donald Sutherland, en una imachen de 2005.
L'actor canadiense Donald Sutherland, en una imachen de 2005.
Información personal
Calendata naiximiento: 17 de chulio de 1935
Puesto naiximiento: Flag of Canada.svg Saint John (Nueva Brunswick, Canadá)
Conchuche: Lois Hardwick (19591966)
Shirley Douglas (19661970)
Francine Racette (1972– )
Fillos: Kiefer Sutherland

Donald Sutherland (nombre artistico de Donald McNicol Sutherland), naixito de Saint John (Nueva Brunswick) o 17 de chulio de 1935, ye un actor canadiense, con quantas cintas d'importancia en a suya carrera cinematografica, como The Dirty Dozen (1967), MASH (1970), Kelly's Heroes (1970), 1900 (1976) u Cold Mountain (2003). Ye chirmán d'os actors Rossif Sutherland y Angus Sutherland.

FilmografíaEditar

Anyos 1960Editar

Anyos 1970Editar

Anyos 1980Editar

Anyos 1990Editar

Anyos 2000Editar

Anyos 2010Editar

Vinclos externosEditar