Abrir menú principal
Bea Fiedler
Información personal
Calendata naiximiento: 28 de chunio de 1957
Puesto naiximiento: Flag of Germany.svg Witten (Renania d'o Norte-Westfalia, Alemanya)

Bea Fiedler (naixita o 28 de chunio de 1957 de Witten) ye una actriz alemana.

Con 17 anyos d'edat, treballando como peluquera, prencipió a suya carrera como modelo de fotografía. En l'anyo 1977 estió Playmate d'o mes en a edición alemana d'a revista Playboy d'o mes de chunio.

Se convirtió en una important actriz por os suyos papels ta la productora alemana de cine porno softcore Lisa Film y goso estar prou conoixita por a suya aparición en a serie de peliculas israelís Eskimo Limon. En 1985 actuó chunto con René Weller y Peter Althof en a pelicula Macho Man.

En 1993 dició que heba tenito un fillo con l'allora Prencipe Hereu Alberto II de Mónegue, a qui heba conoixito en un hotel de Munich. Manimenos o Prencipe Alberto podió refetar ista afirmación a traviés d'unas prebas de paternidat.[1]

Dica 1995 tenió una relación con o vriolinero alemán Olli Maier. En a decada de 1990 treballó en una tabierna en Erlangen y dirichió una discoteca en Ibiza.

FilmografíaEditar

  • 1978: Die Insel der tausend Freuden
  • 1978: Summer Night Fever
  • 1978: Hurra – Die Schwedinnen sind da
  • 1978: Popcorn und Himbeereis
  • 1979: Graf Dracula beißt jetzt auch in Oberbayern
  • 1980: Keiner hat das Pferd geküsst
  • 1980: Drei Schwedinnen auf der Reeperbahn
  • 1980: Heiße Kartoffeln
  • 1981: Die nackten Superhexen von Rio Amore
  • 1982: Myriam – meine wilden Freunde
  • 1982: Eskimo Limon, Parti 4 – Hasenjagd
  • 1983: Die wilden Fünfziger
  • 1983: Das verrückte Strandhotel
  • 1983: Sunshine Reggae auf Ibiza
  • 1984: Eskimo Limon, Parti 5
  • 1984: Her mit den kleinen Schweinchen
  • 1984: Macho Man
  • 1985: Eskimo Limon, Parti 6 – Ferienliebe

Vinclos externosEditar

ReferenciasEditar

  1. (de) Manfred Weber-Lamberdière: Vaterschaftstest von Albert gefordert Focus-online, Marzo de 2006