Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza - Khairul Fahmi's Wedding 2013.jpg
Información personal
Nombre Siti Nurhaliza binti Tarudin
Embotada Siti Nurhaliza
Naixió 11 de chinero 1979
Murió
Información musical
Orichen Kampung Awah, Temerloh, Pahang, Malaisia.
Estilo Pop, Rock
Ocupancia cantaire
Instrumentos voz
Tiempo 1995-...
Discograficas Suria Records, Siti Nurhaliza Productions, Universal Music Group
Relacionato con Noraniza Idris, 2 By 2, Faizal Tahir
Pachina web

Siti Nurhaliza binti Tarudin, conoixita artisticament como Siti Nurhaliza y naixita de Kampung Awah, Temerloh, Pahang, Malaisia l'11 de chinero de 1979 ye una cantaire de Malaisia.

DiscografíaEditar

  1. Siti Nurhaliza 1 (1996).
  2. Siti Nurhaliza 2 (1997).
  3. Cindai (1997).
  4. Adiwarna (1998).
  5. Seri Balas (1999).
  6. Pancawarna (1999).
  7. Sahmura (2000).
  8. Safa (2001).
  9. Sanggar Mustika (2002).
  10. E.M.A.S (2003).
  11. Anugerah Aidilfitri (2003).
  12. Prasasti Seni (2004).

Vinclos externosEditar