Róisín Murphy

Róisín Murphy
Róisín Murphy, Sziget.jpg
Información personal
Nombre Róisín Marie Murphy
Embotada
Naixió 5 de chulio de 1973 Flag of Ireland.svg Arklow (Condau de Wicklow, Irlanda)
Murió
Información musical
Orichen
Estilo musica electronica, musica pop
Ocupancia Cantaire, compositora y productora musical
Instrumentos Voz
Tiempo 1994 - present
Discograficas Echo Records (2004 - 2006)
EMI
Relacionau con Moloko
Pachina web roisinmurphyofficial.com

Róisín Marie Murphy naixida d'Arklow (Condau de Wicklow, Irlanda) o 5 de chulio de 1973 ye una cantaire, compositora y productora musical irlandesa que estió miembro d'o grupo de musica electronica Moloko y en l'actualidat actúa como solista.

Discografía como solistaEditar

  • Ruby Blue (2005).
  • Overpowered (2007).
  • Hairless Toys (2015).
  • Take Her Up To Monto (2016).
  • Róisín Machine (2020).

Vinclos externosEditar