Abrir menú principal
Mikel Laboa
Mikel Laboa abeslaria.jpg
Información personal
Calendata de naixencia 15 de chunio de 1934
Puesto de naixencia Flag of the Basque Country.svg Sant Sabastián
Calendata de muerte 1 d'aviento de 2008
Puesto de muerte Flag of the Basque Country.svg Sant Sabastián

Mikel Laboa Manzisidor (Sant Sabastián, 15 de chunio de 1934Sant Sabastián, 1 d'aviento de 2008) estió un cantautor vasco. Ye considerau un d'os prencipals esponens d'a canta vasca contemporania.

Mikel Laboa estió un d'os fundadors d'o grupo cultural ‘Ez Dok Amairu’.

DiscografíaEditar

  • 1964: Lau herri kanta.
  • 1966: Ursuako Kantak.
  • 1969: Bertold Brecht.
  • 1969: Haika Mutil.
  • 1972: Euskal Kanta Berria.
  • 1974: Bat-Hiru.
  • 1980: Lau-bost.
  • 1985: 6 (Sei).
  • 1988: Lekeitioak.
  • 1989: 12 (Hamabi).
  • 1994: 14 (Hamalau).
  • 1997: Mikel Laboa Zuzenean.
  • 2000: Zuzenean II - Gernika.
  • 2003: 60ak+2.
  • 2005: Xoriek - 17.

Vinclos externosEditar