Queen
Queen 1984 012.jpg
Nombre {{{Nombre_de_naximiento}}}
Embotada {{{Alias}}}
Naixió {{{Naximiento}}}
Murió {{{Muerte}}}
Información musical
Orichen Londres, Anglaterra Flag of England.svg
Estilo Rock
Ocupancia {{{Ocupanzia}}}
Instrumentos {{{Estrumento}}}
Tiempo 1971 - ...
Discograficas {{{Discografica}}}
Relacionato con {{{Artistas_relacionatos}}}
Pachina web www.queenonline.com
Miembros
Brian May
Roger Taylor
Atros miembros
Freddie Mercury
John Deacon

Queen ye una colla britanica de rock creyata en 1971 en Londres, formata orichinalment por Freddie Mercury, Brian May, John Deacon y Roger Taylor.

Queen + Paul Rodgers (2005)

Ta muita chent, Queen puede estar considerato un d'as millors collas de rock d'a historia y ye reconoixita como a colla britanica con más exito d'as tres zagueras decadas.

Destacan por a suya gran diversidat musical, tanto en a parti vocal como instrumental.

DiscografíaEditar

  • Queen (1973).
  • Queen II (1974).
  • Sheer Heart Attack (1974).
  • A Night at the Opera (1975).
  • A Day at the Races (1976).
  • News of the World (1977).
  • Jazz (1978).
  • The Game (1980).
  • Flash Gordon (1980).
  • Hot Space (1982).
  • The Works (1984).
  • A Kind of Magic (1986).
  • The Miracle (1989).
  • Innuendo (1991).
  • Made in Heaven (1995).

Vinclos externosEditar