Abrir menú principal

Lista de molimentos d'a Chacetania

articlo de lista de Wikimedia

Lista de molimentos d'a Chacetania catalogatos como Bien d'Intrés Cultural:

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
7-INM-HUE-001-086-003 , viello
7-INM-HUE-001-086-004 , nuevo
Monesterio de Sant Chuan d'a Penya Romanico Chaca San Juan de la Peña.jpg  0°52’12’’S41°39’ 0’’E
7-INM-HUE-001-086-002 Ilesia de Sant Fertús de Barós Romanico Barós Barós.jpg
7-INM-HUE-001-901-001 Monesterio de Sant Per de Ciresa Romanico Ciresa Siresa 1.jpg
7-INM-HUE-001-086-001 Ilesia de Sant Andreu d'Abai Romanico Abai Ilesia de Sant Andreu d'Abai 01.jpg
1-INM-HUE-001-130-117 Crucero d'Abai Abai
1-INM-HUE-001-028-014 La Torreta d'Ansó Ansó
1-INM-HUE-001-028-032 Crucero d'o puent d'Ansó Ansó
1-INM-HUE-001-028-033 Crucero d'a Cruz d'o Vico Baixo d'Ansó Ansó
1-INM-HUE-001-028-034 Crucero d'a Cruz d'a Fuent Alta d'Ansó Ansó
1-INM-HUE-001-028-035 Crucero d'a Cruz de Zuriza Ansó
1-INM-HUE-001-044-014 Torre d'Arrés Arrés
1-INM-HUE-001-250-018 Torre d'Arueix Arueix
1-INM-HUE-001-130-114 Torre de Boalar Atarés
1-INM-HUE-001-006-001 Hespital de Santa Cristina de Somport Aísa Espital de Santa Cristina.jpg
1-INM-HUE-001-044-026 Cruz de termin de Bailo Bailo
1-INM-HUE-001-130-119 Crucero de Baraguás Baraguás
1-INM-HUE-001-130-120 Cruz d'o cementerio Baraguás
1-INM-HUE-001-076-059 Crucero d'os Templers de Berdún Berdún
1-INM-HUE-001-076-035 Castiello de Biniés Biniés
7-INM-HUE-001-068-001 Monesterio de Sant Hadrián de Sasau Borau SanAdriandeSasabe.jpg
7-INM-HUE-001-086-003-1_1 Capiella de Sant Voto y Sant Félix de Botaya Botaya
1-INM-HUE-001-006-046 Castiello de Candanchú Candanchú
1-INM-HUE-001-078-001 Fuerte de Coll de Ladrons Canfranc
1-INM-HUE-001-078-007 Castiello de Canfranc Canfranc
1-INM-HUE-001-078-039 Crucero de Canfranc Canfranc
1-INM-HUE-001-078-004 La Torreta d'os Aranyons Os Aranyons
1-INM-HUE-001-078-009 Gara Internacional de Canfranc Os Aranyons Estazión Internazional de Canfrán.jpg
1-INM-HUE-001-078-037 Ilesia de Nuestra Sinyora d'o Pilar de Canfranc Os Aranyons Iglesia de Nuestra Señora del Pilar, Canfranc-Estación2.jpg
1-INM-HUE-001-086-015 Castiello de Grosín Castiello de Chaca
1-INM-HUE-001-106-003 Crucero d'o Puent de Fago Fago
1-INM-HUE-001-130-121 Cruz de Santa Orosia de Guasa Guasa
1-INM-HUE-001-901-008 Fuerte d'Ysil Echo
1-INM-HUE-001-901-026 Cruz d'o Estudiant d'Echo Echo
1-INM-HUE-001-901-027 Cruz de Ciresa Echo
1-INM-HUE-001-130-001 Ilesia de Sant Miguel d'Abós Chaca
1-INM-HUE-001-130-110 Torre d'o Reloch de Chaca Chaca
1-INM-HUE-001-130-111 Fuerte d'o Rapitán Chaca
1-INM-HUE-001-130-112 Torre d'a pardina de Larbesa Chaca
1-INM-HUE-001-130-122 Crucero de Sant Lazaro de Chaca Chaca
1-INM-HUE-001-130-123 Crucero de Sant Miguel de Chaca Chaca
1-INM-HUE-001-130-124 Cruz de Sant Per de Chaca Chaca
7-INM-HUE-001-086-005 Seu de Sant Per de Chaca Romanico Chaca Puerta lateral San Pedro de Jaca.jpg
7-INM-HUE-001-086-006 Ciudadela de Chaca Chaca Baluartes de la fortaleza de Jaca.jpg
7-INM-HUE-001-086-006-1_1 Capiella de Sant Per de Chaca Chaca
7-INM-HUE-001-086-007 Puent de Sant Miguel de Chaca Chaca
1-INM-HUE-001-131-002 Cruz d'a plaza de Chasa Chasa
1-INM-HUE-001-131-003 Peirón d'o cementerio de Chasa Chasa
1-INM-HUE-001-902-006 Crucero d'o cementerio de Xabierragai Xabierregai
7-INM-HUE-001-130-1 Ermita de Santa María d'Iguacel Romanico Larrosa Santa María de Iguacel.jpg
1-INM-HUE-001-044-029 Crucero d'a Cruz de Larués Larués
1-INM-HUE-001-076-006 Fuerte d'o Ventorrillo Martés
1-INM-HUE-001-076-055 Castiello de Martés Martés
1-INM-HUE-001-232-008 Cruz d'a Virchen d'a Penya de Salvatierra d'Esca Salvatierra d'Esca
1-INM-HUE-001-208-007 Cruz d'a Virchen d'a Penya de Santa Cilia de Chaca Santa Cilia de Chaca
1-INM-HUE-001-209-001 Cruz de Sant Crapás de Santa Cruz d'as Serors Santa Cruz d'as Serors
7-INM-HUE-001-209-001 Ilesia de Santa María de Santa Cruz d'as Serors Romanico Santa Cruz d'as Serors
7-INM-HUE-001-209-002 Ilesia de Sant Crapás de Santa Cruz d'as Serors Romanico Santa Cruz d'as Serors Santa cruz de los seros iglesia.jpg
1-INM-HUE-001-245-004 Ilesia de Sant Esteban de Sigüés Sigüés
1-INM-HUE-001-245-006 Torre d'os Pomar de Sigüés Sigüés
1-INM-ZAR-001-245-002 Torre d'as Bruixas de Tiermas Tiermas
1-INM-HUE-001-250-019 Crucero d'Atades en Villanuga Villanuga
1-INM-HUE-001-076-038
1-INM-HUE-001-076-057
Palacio de Villa-reyal d'a Canal Villa-reyal d'a Canal

Vinclos externosEditar