Contenido eliminado Contenido añadido
Linia 35:
::Ufff.... vigila la teva reraguarda, company, que no van de bromes aquesta gent. [http://es.wikipedia.org/wiki/Discusi%C3%B3n:San_Pedro_de_Riudevitlles Recordes]?. És que tot el que no sigui cridar "Vivaspaña".... No cal preguntar-se perquè la wikipedia "en español" és la pitjor valorada per unanimitat. --[[Usuario:Manuel Trujillo Berges|Manuel Trujillo Berges]] 17:49 2 nov 2010 (UTC)
:::[http://es.wikipedia.org/w/index.php?title=2_de_noviembre&diff=prev&oldid=41488699 Demanar referències] es veu que és vandalisme, [http://es.wikipedia.org/wiki/Discusi%C3%B3n:Juan_Fern%C3%A1ndez_de_Heredia#.C2.BFDiplom.C3.A1tico_Espa.C3.B1ol.3F radicalisme nacionalista] i ves a saber quins horribles crims més... Res, no vull contaminar-me més amb discussions a aquest nivell d'incivisme, així que no ens tornarem a veure per allà. Ja saps on soc, per qualsevol cosa que necessitis, una abraçada, --[[Usuario:Manuel Trujillo Berges|Manuel Trujillo Berges]] 08:53 3 nov 2010 (UTC)
::::La veritat és que és vergonyós. El més fort és que aquest usuari que tant apunta amb el dit i que tant fàcilment s'omple la boca amb acusacions campi lliurement i a més, sigui un usuari admirat. Així és la profunda España. He llegit que has fundat una associació sobre genealogia d'Aragó. L'any passat em vaig fer soci de la ICGenHer [http://icgenher.cat/], que de tant en tant fa xerrades a l'Ateneu Barcelonès. A la propera xerrada que sigui del meu interès i baixi a BCN, ja t'avisaré. --[[Usuario:Xavigivax|Xavigivax]] [[Image:Pearl 1.svg|13px]] [[Descusión Usuario:Xavigivax|(Descusion)]] 09:52 3 nov 2010 (UTC)