Contenido eliminado Contenido añadido
Abián (descutir | contrebucions)
→‎Invadibot: No importa
Nueva sección: →‎Borrado
Linia 675:
Bon dia Manuel, perdó per imposar el meu català meridional. Personalment, et volia dir que em sap molt greu que deixes aquesta Biquipedia ja que hi has fet una faena fantàstica i fenomenal que tothom t'hauria d'agrair (supose que alguns altres companys d'ací et deixaran algun missatge del mateix tipus...). Espere que la decisió siga temporal tot i que entenc molt bé les teues frustracions ja que el contingut és molt més important que la forma i sempre és més fàcil tocar algun detallet (i a més entrar en discussions interminables que sovint no porten enlloc...), de vegades irrisori, que fer faena de fons... Trobe que es podria pensar en mecanismes diversos per a evitar tot això, no sé com obrir una pàgina de discussió abans d'alguns canvis que poden tenir conseqüències enormes com en aqueix darrer cas.
Que et vaja tot molt bé, una abraçada ben bona. Et desitge unes molt bones festes de Nadal amb aquell pastís gegant ben farcit que es veu que encara no ha arribat. Fins ben prompte, Claudi/[[Usuario:Capsot|Capsot]] 14:32 11 avi 2011 (UTC)
 
== Borrado ==
 
Ola Manuel,
soi Dabi Lahiguera y te quereba comentar que creyé una entrada, que quereba ixamplar más entadebant sobre un companyero de Tarazona que tenió muita ilusión sobre l'aragonés, que fació tot o que podió por charrar-lo y que morió este verano de pronto. Querebanos fer-le un homenache adedicando-le un articlo en biquipedia, porque creyemos que mesmo chent como ell se mereixen quedar en a memoria de totz, no creigo que ocupe guaire espacio. No sé como restaurar o que borrés, asinas que podrías restaurar-lo tú, no yera guaire podría tornar a fer-lo.
Gracias.