Diferencia entre revisiones de «Wikipedia:Tabierna/Atros»

Contenido eliminado Contenido añadido
Nueva sección: →‎Despedida
Capsot (descutir | contrebucions)
Linia 149:
 
Nomás un breu omentario, ta decir que hei decidiu dixar de colaborar en a Biquipedia. Que tos vaiga bueno, --[[Usuario:Manuel Trujillo Berges|Manuel Trujillo Berges]] 12:56 11 avi 2011 (UTC)
: Bon dia a tots, perdó a tots pel meu ús del català... Manuel, ja t'he escrit unes quantes paraules a la teua pàgina de discussió i espere que la veuràs. Trobe que ets un element central d'aquesta Biquipedia. Espere/crec que Willtron i tots els altres també aprecien la teua faena i dedicació constant i de qualitat, i que llavors et deixaran algun missatget simpàtic per a dir-te que no deixes el nadó que no podrà créixer com ho ha fet fins ara si no hi ets.
:Supose que s'ha de pensar en trobar mecanismes previs a modificacions que poden crear canvis importants i que poden fer patir part de la comunitat per la faena directa o col.lateral que suposen, i parlant-ne entre vosaltres i animant el Manuel a tornar estic segur que trobareu solucions que satisfaran tothom.
:Vos salude a tots ben fort, desitjant-vos unes festes de Nadal excel.lents amb moltíssima felicitat, prosperitat i salut. Que vos vaja tot molt bé i que o aragonés prospere virtualment ací i sobre el terreny. Fins ben prompte, Claudi/[[Usuario:Capsot|Capsot]] 14:43 11 avi 2011 (UTC)