Diferencia entre revisiones de «Wikipedia:Tabierna/Propuestas»

m (→‎Joan Miró i Qrpedia: correchindo vinclo)
Hola a tots! M'agradaria demanar-vos una mica d'ajuda. [[Amical Viquipèdia]] ha arribat a un acord amb la [[Fundació Joan Miró]]: S'inclouen codis [[QRpedia]] al costat de les obres més destacades de la seva pròxima exposició sobre la [[Joan Miró.]] És l'exposició més important dels últims 20 anys, i ha passat estiu a [[Tate]] a Londres, la propera tardor tindrà lloc a Barcelona, i després anar a la Galeria Nacional d'Art a Washington. Els articles que s'han fet en català i s'han traduït en anglès, i m'agradaria si pot ser, traduïu algun article (des de la biografia de [[Joan Miró]] a un sobre un quadre) a l'aragonès. D'aquesta manera apareixerà al llistat d'idiomes disponibles quan es faci la consulta amb un smartphone. Em faria il·lusió poder dir que tenim una versió més de la Viquipèdia que col·labora amb el projecte. Com més idiomes tenim, millor és l'experiència per a l'usuari. Podeu més informació sobre el Viquiprojecte [http://ca.wikipedia.org/wiki/VP:Miró| aquí]. Gràcies per endavant i perdoneu per no haver-me pogut expressar en Aragonès!.--[[Usuario:Kippelboy|Kippelboy]] 14:45 3 oct 2011 (UTC)
:Muitas gracias, companyero. Ista tarde prebaré de fer a lo menos a biografía de Miró, que ya un articlo que ya quereba fer de fa tiempos. Muitos parabiens por o tuyo treballo en relacionando l'arte con o conoiximiento libre!!!!. --[[Usuario:Manuel Trujillo Berges|Manuel Trujillo Berges]] 15:54 3 oct 2011 (UTC)
::A suya biografía ya ye feita, en [[Joan Miró]]. Ya faré agora un quadro. --[[Usuario:Manuel Trujillo Berges|Manuel Trujillo Berges]] 18:07 3 oct 2011 (UTC)
142 556

ediciones